Søndre Kjøkøy Hytteeierforening

Sommernytt 2016

Selv om sommeren ikke har slått til for fullt så regner jeg med at folk koser seg på Kjøkøy i disse julidager.

Som dere sikkert husker så har vi blitt enige om at hengere som har vært lagret på fellesområdet skal være fjernet innen St.Hans slik at plassen er tilgjengelig for andre aktiviteter, samt at det er enkelt å komme til for å klippe plenen. Nok en gang ser vi at det fortsatt står et par hengere på plassen, og vi ber derfor rette vedkommende om å flytte disse ganske omgående.

Det er også bestemt at det er anledning til å parkere på bestemte plasser på fellesområdet, men kun for kortere perioder. Dette iht paragraf 9 i reglementet.

Ved øvre grense (øst) er det tilrettelagt plass for parkering på et avgrenset område. Plassene er reservert for hytte eiere som av- og på-lessingplasser ved dags- eller weekend-turer, eller som dagsparkering ved reparasjon av båt.

Plassene er begrenset til 2 dagers parkering.

Når det gjelder containerne som er utplassert rundt på Kjøkøy så er disse kun beregnet til vanlig husholdningsavfall. Det har igjen forekommet at enkelte containere er fulle etter formodentlig full opprydding på hytta, hvilket medfører at det ikke er plass til vanlig avfall. Vi ber igjen om at dersom man har «storopprydding» på hytta så må dette kjøres bort til dertil egnet offentlig fyllplass.

 

Ha en fortsatt fin ferie.

Mvh

Rune Jahren